ویروس کرونا
-
1
ویروس کرونا
- 1.1 چند نکته مهم برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا
- 1.2 آیا ویروس کرونا برای زنان باردار خطرناک است؟
- 1.3 اگر خانم بارداری به این ویروس مبتلا شود احتمال بروز مشکل برای حاملگی وجود دارد؟
- 1.4 آیا در صورت ابتلا مادر انتقال به جنین وجود دارد؟
- 1.5 آیا نوزادان به این ویروس مبتلا می شوند؟
- 1.6 نکاتی طلایی و پایانی
شاید این روز ها انقدر در مورد کرونا و کویید 19 شنیده باشید که تصور می کنم که تمامی شما نسبت به شنیدن این کلمات آلرژی گرفته باشید، برای همین سعی می کنیم به مهمترین نکاتی در این خصوص بپردازیم که شاید تا به امروز زیاد راجب به آن نشنیده باشید.
چند نکته مهم برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا
اولین نکته ای که شاید تکراری باشد این است که تمام افرادی که علائم تنفسی مثل عطسه و سرفه را دارند حتما در خانه بمانند و در امکان پرتردد حضور پیدا نکنند و دوم اینکه اگر مشاهده کردید که کسی علائم تنفسی عطسه و سرفه دارد حتما یک متر از آن فاصله پیدا کنید.
استریل کردن سطوح منزل و دست یک راه بسیار خوب این است که از وایتکس استفاده نمایید. در ضمن وایتکس را می توانید به غلظت یک به نود و نه رقیق کنید، بدین معنا که در چهار لیوان آب یک قاشق و در یک ظرف اسپری بریزید و هر جایی که می خواهید استریل نمایید از این اسپری استفاده نمایید.
به طور مثال: می توانید هر سطوحی که تماس با آن بیشتر هست مثل دستگیره های در، کلید و پریز ها و حتی در مواردی دست را می توان با این محلول ضد عفونی نمود. ولی در ادارات و محل کار بایستی این محلول غلیظ تر ساخته شود یعنی باید یک به چهل و نه باشد، بدین معنا که یک قاشق واتیکس در دو لیوان آب باشد.
آیا ویروس کرونا برای زنان باردار خطرناک است؟
چند نکته در خصوص زنان باردار بهتر است بیان شود، یکی از سوالات شایع در این وضعیت این است که آیا خطر ابتلا به ویروس کرونا بیشتر هست یا خیر؟
ویروس کرونا یک ویروس نو ظهور است و تمامی موارد در این مورد شناخته شده نیست، ولی طبق علائم قبلی خانواده ویروس کرونا همانند: مرس و سارس از خود نشان می دهند، زنان باردار به دلیل فیزیولوژیک خاصی که دارند بیشتر به این ویروس حساس هستند، پس بایستی احتیاط را بیشتر رعایت نمایند و در محل های شلوغ ظهور پیدا نکنند، دست های خود را بیشتر بشویند و همین ضد عفونی کردن منزل را رعایت نمایند.
اگر خانم بارداری به این ویروس مبتلا شود احتمال بروز مشکل برای حاملگی وجود دارد؟
همان طور که ذکر شد، به دلیل آنکه این ویروس نو ظهور هست اطلاعات دقیقی در این خصوص وجود ندارد، ولی طبق رفتارهای ویروس های قبلی می دانیم خانم هایی که مبتلا به ویروس های کرونای سارس و مرس شده بودند، دچار زایمان های زودرس، سقط و اگر دچار تب بالا شوند می تواند اختلالات جنینی برای آن ها ایجاد کند.
نکاتی مهم برای پیشگیری از ویروس کرونا
آیا در صورت ابتلا مادر انتقال به جنین وجود دارد؟
هنوز ثابت نشده است که از طریق مایع آمنیوتیک و داخل رحم این ویروس به نوزاد انتقال پیدا کند و آزمایش های که صورت گرفته شده این ویروس نه در مایع آمنیوتیک ویروس را می توان پیدا کرد و نه در شیر، لذا از این طریق انتقال نمی یابد ولی در صورتی که نوزاد پس از تولد در بغل مادر مبتلا به این ویروس باشد با وجود عطسه و سرفه احتمال انتقال ویروس به نوزاد وجود دارد.
آیا نوزادان به این ویروس مبتلا می شوند؟
تا به حال موردی خاصی در نوزادان دیده نشده است که چطور بیماری و عوارضی را از خود نشان می دهند.
نکاتی طلایی و پایانی
مادران باردار به دلیل اینکه بایستی برای مراجعات روتین خود به متخصص زنان و زایمان مراجعه نمایند، چند نکته وجود دارد که بایستی رعایت نمایند که عبارت است از:
حتما ویزیت های خود را تلفنی فیکس کنید و ساعتی در مطب حضور پیدا کنید که لازم نباشد، ساعت زیادی را بنشینید و طوری نباشد نیاز به انتظار در محیط مطب وجود داشته باشد و بلافاصله ویزیت شوید و بروید و برای کارهای اورژانسی و ضروری فقط مراجعه نمایید.
راه های ارتباطی با دکتر سیده سعیده اسدی:
صفحه اینستاگرام: drsaeidehasadi
شماره های تماس: 09031707457 – 02176700518
برای کسب اطلاعات بیشتر به بهترین متخصص زنان و زایمان در تهران مراجعه نمایید.
0 دیدگاه